Hoe help je medewerkers op de (e)-fiets met de werkkostenregeling?

Hoe kunt u uw medewerkers helpen met de aanschaf van een e-bike? Welke maatregelen zijn er? Wat betekent dit voor u als werkgever en als medewerker? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat levert u dit als werkgever op?

Alfa Accounts en Adviseurs uit Leeuwarden deed mee aan de actie Ga toch fietsen! van Werk Slim, Reis Slim. Een actie die autorijdende medewerkers stimuleert vaker de fiets te pakken voor het woon-werkverkeer. Dat zorgt voor een betere bereikbaarheid van uw bedrijf en regio, voor minder CO2-uitstoot en vitale en gezonde medewerkers.

Alfa Accountants en Adviseurs deelt haar kennis over en ervaring met de fiscale mogelijkheden binnen de werkkostenregeling met jou in het onderstaande filmpje. U kunt ook kijken op de website van de overheid.