Samenwerking 5 grote bedrijven Leeuwarden verduurzaming facilitaire logistiek

Achmea, Rabobank, Belastingdienst, Veiligheidsregio Fryslân en Aegon zijn een samenwerking gestart om hun facilitaire logistieke stromen te verduurzamen. Zij hebben de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de facilitaire logistieke stromen. Dit onderzoek naar ‘wat komt binnen en wat gaat er uit’ leidde tot enkele opvallende inzichten en concrete vervolgstappen. De bedrijven gaan nu met elkaar in gesprek over hoe zij hun afvallogistieke stromen kunnen verduurzamen. Daarnaast onderzoeken zij de mogelijkheden om hun leveringen te bundelen door gebruik te maken van een gezamenlijke hub. Enkele andere organisaties hebben ook al hun interesse getoond.

Voor meer informatie over dit project, kunt u mailen naar Klaas.Yde.Haarsma@rhdhv.com